1. <delect id="l2dqr"><em id="l2dqr"><address id="l2dqr"></address></em></delect><acronym id="l2dqr"><center id="l2dqr"><nav id="l2dqr"></nav></center></acronym>
    <thead id="l2dqr"><ruby id="l2dqr"><wbr id="l2dqr"></wbr></ruby></thead>
    <var id="l2dqr"></var>
    1. 英語語法網 英語詞匯網 高考英語網 中考英語網
      精心組稿 精巧編排 精彩紛呈 全心打造英語第一品牌!
      加入收藏
      網站地圖
      購點說明
      首    頁 | 高考新聞 | 高考聽力 | 高考口語 | 詞匯用法 | 詞語辨析 | 考綱詞匯 | 高考語法 | 單項填空 | 完形填空 | 閱讀理解 | 短文改錯 | 書面表達 | 讀寫任務 | 語法填空 | 信息匹配 | 閱讀填空 | 閱讀簡答 | 單詞拼寫 | 完成句子 | 對話填空 | 任務型閱讀 | 慣用法 | 備考方略 | 高考陷阱 | 模擬題庫 | 真題匯編 | 文化背景 | 英語百科 | 趣味英語 | 雙語閱讀 | 外語院校 | 綜合資料 | 真題詳解 | 下載中心 | VIP 通道 | 會員之家 | 名師家教 | 猜題押題 |
      您現在的位置: 首頁 >> 高考英語 >> 閱讀理解 >>
      2014高考英語閱讀理解訓練-有詳解(10)
      文章作者:admin    文章來源:高考英語網    點擊數:   更新時間:2014-01-06
              ★★★ 【字體:
      說明:引用此文請注明出處,并務請保留后面的有效鏈接地址,謝謝!


      2014高考英語閱讀理解訓練-有詳解(10)

       

      In America, drivers’ education is part of the regular high school curriculum. Every student in his or her second year of high school is required to take a class in drivers’ education. However, unlike other courses, it is not given during the regular school year. Instead it is a summer course.

      The course is divided up into two parts: class time for learning laws and regulations and driving time to practice driving. Class time is not unlike any other class. The students have a text from which they study the basic laws they must know to pass the written driving test that is given to anyone wanting to get a driver’s license.

      Driving time is a chance for the students to get behind the wheel(steering wheel) and practise starting steering, backing up, parking, switching lanes, turning corners, and all the other maneuvers(操作) required to drive a car. Each student is required to drive a total of six hours. The students are divided up into groups of four. The students and the instructor go out driving for two hour blocks of time. Thus, each student gets half an hour driving time per outing. The instructor and “driver” sit in the front seats and the other three students sit in the back.

      Drivers Ed cars are unlike other cars in which they have two sets of brakes, one on the driver’s side and one on the other side where the instructor sits. Thus, if the student driver should run into difficulties the instructor can take over. The car also has another special feature. On the top of the car is a sign that reads: STUDENT DRIVER. That lets nearby drivers know that they should use extra caution(小心) because the student driver is a beginning driver, not very experienced and prone to driving slowly.

      After the student has passed the driver’s education course and reached the appropriate age to drive(this age differs in every state but in most cases the person must be 16 years old), they can go to a designated state office to take their driver’s test, which is made up of an eye examination, a written test, and a road test. The person must pass all three tests in order to be given a driver’s license. If the person did well in his or her driver’s education class, he or she will pass the test with flying colors and get a driver’s license.

      1. In America, the driver’s course mentioned above _______.

      A. is considered as part of the advanced education

      B. is given to anyone wanting to get a driver’s license

      C. is carried on at the same time as other courses

      D. is offered to all the students of Grade 2 in high schools

      2. To prevent accidents, a drivers Ed car _______.

      A. has a sign inside it                          B. has two sets of brakes

      C. is big enough to hold five persons    D. can’t run very fast

      3. We can infer that the students are required to _______ in their whole driving practice.

      A. go out driving for twelve times       B. spend at least six hours driving

      C. drive for two-hour blocks of time    D. get half an hour driving

      4. Which of the following does NOT agree with the requirements for the students wanting to get their driver’s license?

      A. They must be 16 years of age. (www.lovestoryofgod.com)

      B. They should go to have their driver’s test.

      C. They must have their eyes examined.

      D. They ought to do well in their driver’s course.

      5. In the last sentence, “with flying colors” means ________.

      A. happily                                         B. successfully      

      C. colorfully                                      D. quickly

      【答案與解析】本文介紹的是在美國中學二年級的學生必修的駕駛課。

      1. D。細節題。根據地一段Every student in his or her second year of high school is required to take a class in drivers’ education可知答案為D。

      2. B。細節題。根據第4Drivers Ed cars are unlike other cars in which they have two sets of brakes可知答案為B。

      3. A。推斷題。根據第3Each student is required to drive a total of six hours. The students are divided up into groups of four. The students and the instructor go out driving for two hour blocks of time. Thus, each student gets half an hour driving time per outing可推斷答案為A。

      4. A。推斷題。根據最后1…reached the appropriate age to drive(this age differs in every state but in most cases the person must be 16 years old)可推知答案為A。

      5. B。推斷題。根據文章最后1If the person did well in his or her driver’s education class, he or she will pass the test …and get a driver’s license可推知答案為B。

       

      引用地址:
      文章錄入:admin    責任編輯:admin 
    2. 上一篇文章:
    3. 下一篇文章:


    4. 相關文章推薦:
      發表評論】【加入收藏】【告訴好友】【打印此文】【關閉窗口
      網友評論:(只顯示最新10條。評論內容只代表網友觀點,與本站立場無關。
      99re6热这里在线精品视频_在线Ⅴ片免费观看视频_国产精品亚洲综合五月天_91婷婷韩国欧美一区二区
      1. <delect id="l2dqr"><em id="l2dqr"><address id="l2dqr"></address></em></delect><acronym id="l2dqr"><center id="l2dqr"><nav id="l2dqr"></nav></center></acronym>
        <thead id="l2dqr"><ruby id="l2dqr"><wbr id="l2dqr"></wbr></ruby></thead>
        <var id="l2dqr"></var>